Verras jouw Valentijn


En geniet samen van een heerlijk ontspannen dagje wellness

Meest gekozen

Duo Relax Culinair

  • Entree vanaf 10.00 uur
  • Shared dining 
  • Gebruik van alle faciliteiten
  • Gebruik van TREATMENTS® Purifying Charcoal Mask
  • Reguliere saunarituelen (o.b.v. beschikbaarheid)

Vanaf 40. 50p.p.

Reserveren Meer info

Valentijnsdag bij Elysium


Wil jij graag jouw partner verrassen met een ontspannen Valentijnsdag? Breng dan samen een bezoek aan Elysium. Geniet van een breed aanbod aan sauna's, een uniek wellnessritueel of een van onze behandelingen. Neem de tijd voor elkaar tijdens een zorgeloos dagje uit. 

Reserveer de dagentree

Wellnessrituelen

Ontdek samen onze unieke wellnessrituelen en waan je in een andere wereld. Ga op reis met de Ceylon beleving, ontspan samen tijdens het Snoezelen of verzorg de huid met een Rasul ritueel. Maak een dagje wellness compleet en reserveer een wellnessritueel voor jou en jouw partner. 

Bekijk onze wellnessrituelen

Offline quality time

Laat even alles vallen en geef je over aan de rust van een dagje offline. Geniet in de Heksensauna in sprookjesachtige sferen of stap in één van de fijne whirlpool. Wanneer hebben jullie voor het laatst ergens gegeten zonder dat die telefoon op tafel ligt? Beleef een dag vol échte quality time met jouw partner.

Ontdek de faciliteiten

Ibiza Style genieten

Bij een romantisch dagje uit hoort goed en lekker eten. Ontdek samen de Shared Lunch of Shared Dining bij Restaurant La Delizia met een uitzicht over de prachtige kuurtuinen. Hier geniet je van allerlei heerlijke Ibiza style gerechten, zoals stokbrood met pesto en aioli, butterfly garnalen en frisse salades. ¡Comer sabroso!

Ontdek de restaurants