Corona update


Goed nieuws; je kan nog steeds genieten van een dagje wellness! Wel zijn er maatregelen vanuit de overheid gesteld waar wij ons aan moeten houden. Lees voor jouw bezoek aan ons resort alle maatregelen:

1. Dagje Wellness met een Coronatoegangsbewijs
2. Gewijzigde openingstijden t/m 18 december 2021
3. Overige maatregelen

Laatst bijgewerkt: 12-11-2021

Toegangsbewijs

Vanwege de maatregelen die vanuit de overheid worden gesteld dien je een coronatoegangsbewijs aan te kunnen tonen bij een bezoek aan ons wellnessresort. Dit houdt in dat je een (negatief) testbewijs, vaccinatiebewijs óf herstelbewijs hebt wanneer je naar ons resort gaat. Het coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR-code via de CoronaCheck-app of op papier via https://coronacheck.nl/nl/. Zonder geldige QR-code mogen wij helaas geen toegang verlenen.

Wij laten nog steeds een beperkt aantal gasten toe om rust en ruimte te behouden. Op deze manier zorgen wij voor een veilige omgeving voor al onze gasten.

 

Hoe werkt het

Beslisboom website van Elysium

1. Laat je testen of vaccineren

Om toegang te mogen verlenen aan onze gasten dienen wij, net als andere bedrijven in onze branche, te vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs. Dit is een eis vanuit de overheid.

2. Maak een QR-code

Van een vaccinatie, een herstel of van een negatieve testuitslag maak je in de app een QR-code. Dat is jouw bewijs. Heb je geen coronacheck app? Dan kan je de QR-code printen via CoronaCheck.nl. Alleen een vaccinatiebewijs is géén geldig toegangsbewijs.

[Check voordat je vertrekt naar ons wellnessresort of de QR-code goed wordt weergegeven in de app.]

3. Toon je QR-code

Om toegang tot ons wellnessresort te krijgen laat je jouw QR-code én je identiteitsbewijs controleren bij aankomst. Jouw QR-code kan dan gescand worden. 

4. Dagje wellness

Na het scannen krijg je een groen of rood scherm. Indien je een rood scherm te zien krijgt, krijg je op dat moment geen toegang tot het wellnessresort. Bij een groen scherm kan je genieten van een dagje wellness.

Gewijzigde openingstijden

Goed nieuws, wij blijven gewoon geopend! Houd er wel rekening mee dat wij t/m 18 december 2021 van 10:00 tot 17.00 uur geopend zijn vanwege de maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld. Het is dan ook tot en met 18 december 2021 niet mogelijk om een avondentree te reserveren. 

Heb jij een reservering in de periode tot en met 18 december 2021? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een e-mail omtrent jouw reservering. Check voor de zekerheid ook je SPAM. 

 

Overige maatregelen

Van zondag 28 november t/m tenminste 18 december 2021 is het verplicht om naast een coronatoegangpas te tonen bij binnenkomst een mondkapje te dragen bij de receptie, verplaatsing binnen het wellnessresort en in ons restaurant. Wanneer je plaats hebt genomen in het restaurant aan een tafel, kan je het mondkapje af zetten. Uiteraard kan je de faciliteiten betreden zonder mondkapje.

Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de coronamaatregelen die opgesteld zijn door de overheid. In ons wellnessresort houden wij ook 1,5 meter afstand. Bij de faciliteiten wordt er aangegeven waar je kan plaats nemen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • ontvang als eerste de beste deals in jouw inbox;
  • kom alles te weten over wellness & sauna;
  • je kan je ieder moment weer uitschrijven.