Ervaar een avondje wellness bij Elysium


Sluit een drukke werkdag af met een avondje wellness, laat je verrassen door de ruime keuze aan faciliteiten en ontdek de voordelen van een saunabezoek in de avond. Combineer jouw avondje sauna met deze unieke actie voor een ideaal avondje pure ontspanning. 

Ontdek de voordelen van avondwellness

Avondentree is voordeliger dan een dagentree

Het is niet alleen rustiger, je bent ook nog eens voordeliger uit! Omdat je alleen 's avonds gebruik maakt van onze faciliteiten, betaal je ook enkel voor de avond.

 

De perfecte break na een lange (werk)dag

Heb je een lange dag achter de rug of een belangrijke vergadering in het vooruitzicht? Dan is een avondje wellness dé oplossing om even tot rust te komen en een momentje voor jezelf te nemen. 

Wie neem jij gratis mee?

Speciaal voor jouw als saunabezoeker hebben wij een superdeal samengesteld. Wist je dat je bij Elysium iedere avond vanaf 17.00 uur kan ontspannen zonder badkleding? Nu óók op de maandag en laatste donderdag van de maand! Profiteer nu van deze tijdelijke actie 'Wie neem jij gratis mee?' voor een relaxed avondje sauna.

Ontdek de voordelen van een dagje wellness zonder badkleding

Wist je dat er veel voordelen zijn voor een regulier dagje wellness (zonder badkleding)? Nu kan je extra genieten in de avond want op de maandag en de laatste donderdag van de maand is het vanaf 17.00 uur nu ook zonder badkleding. Bekijk jouw voordelen.

Je krijg het minder snel koud

Ben je een echte kou kleum? Kies dan voor een reguliere saunadag, dit omdat je lichaam met badkleding vaak lang nat blijft. Wanneer je bloot bent, droog je sneller op en krijg je het minder koud. Daarnaast blijft je badjas langer droog omdat je nu geen badkleding draagt.

Flink zweten zonder badkleding

De warmte wordt beter opgenomen door je lichaam in de sauna zonder badkleding waardoor je beter kan zweten. Wanneer je flink gaat zweten, dan zit badkleding niet meer comfortabel. Ook kan badkleding heet worden in de warme saunacabines waardoor badkleding niet meer prettig zit. 

Maar 18% van de tijd écht bloot

Veel mensen denken dat je tijdens een dagje wellness vooral naakt bent. Echter, 82% van de tijd heb je een badjas aan. Je bent alleen naakt als je in één van de baden gaat of als je onder de douche gaat. De sauna's kan je naakt betreden, maar vind je dit niet prettig dan sla je lekker een handdoek om.