BeWellness


Elysium maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Ontdek de talloze faciliteiten en ervaringen in het resort. Elysium heeft als missie gasten de ruimte te bieden om te ontspannen en zichzelf helemaal te laten verwennen. Tijdens een dagje wellness laat je even de drukke wereld achter je en kom je volledig tot rust!

Ontdek meer

Pure ontspanning

In een wereld waarin we voortdurend omringd zijn door activiteiten en verplichtingen, is het vinden van momenten van ontspanning belangrijk voor ons welzijn. Een dagje bij Elysium betekent dat je tijd neemt voor jezelf. Je batterij helemaal oplaadt en je lichaam en geest laat rusten. 

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een bezoek aan de wellness is niet alleen een luxe, maar ook belangrijk voor je welzijn. Het is bewezen dat tijd doorbrengen in de wellness stress vermindert, de bloeddruk verlaagt en het immuunsysteem versterkt. Ontdek de voordelen tijdens een wellnessbezoek bij Elysium.

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

De ultieme wellnessbeleving.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS