Massage opleidingen


Het WellnessInstituut biedt verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen en is N.G.S. gecertificeerd. Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie en wellness beleving.

Workshops, cursussen & opleidingen

Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Thermen Holiday in Schiedam. Om je kennis te laten maken met de opleidingen, worden er informatiedagen georganiseerd in Schiedam die je kosteloos kunt bijwonen. Deze worden georganiseerd bij Thermen Holiday.

Bekijk alle cursussen

Diploma

De opleiding masseur is N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat jij, indien je jouw diploma behaalt, N.G.S. masseur bent. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Meer informatie