Massage opleidingen


Bij het Wellness Instituut kan je terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen. Heb je altijd al willen leren masseren? Dan is dit je kans! De opleidingen (sport & wellnessmassage) van het Wellness Instituut zijn N.G.S. gecertificeerd.

Workshops, cursussen & opleidingen

Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Thermen Holiday in Schiedam.

Om je kennis te laten maken met onze opleidingen, organiseren wij informatiedagen die je kosteloos kunt bijwonen. Deze worden georganiseerd bij Thermen Holiday.

Bekijk alle cursussen

Certificaat

De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat jij, indien je jouw diploma behaalt, N.G.S. masseur bent. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Meer informatie