Massage opleidingen


Wil je leren masseren? Of bent je toe aan een opfriscursus, bijscholing of wil je simpelweg jouw kennis verbreden op het gebied van massage? Meld je dan aan bij het WellnessInstituut, erkend op het gebied van wellness-opleidingen!

Workshops, cursussen en opleidingen


Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Thermen Holiday in Schiedam.

Om je kennis te laten maken met onze opleidingen, organiseren wij informatiedagen die je kosteloos kunt bijwonen. Deze worden georganiseerd bij Thermen Holiday.

Certificaat


De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat jij, indien je jouw diploma behaalt, N.G.S. masseur bent. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Bekijk de website van het Wellness Instituut