Rusten, relaxen en loungen


Iedereen heeft het druk, daarom zijn rust en ontspanning heel belangrijk. Elysium heeft meerdere relaxruimtes waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. In de relaxruimtes is het verplicht om een badjas te dragen.

Relaxruimtes

Kies er voor om offline te gaan bij ons wellnessresort, zodat je minder prikkels krijgt. Gun jezelf de tijd om even te ontspannen en bij te komen voordat je verder gaat in de dagelijkse routine. Een powernap geeft je een flinke oppepper. 

 

Bosrijk ontspannen

Deze rustruimte beschikt over riante ligbedden in een bosrijke omgeving, maar als het regent blijf je altijd droog. Laat je spieren ontspannen op deze heerlijke ligbedden waardoor je lichaam de kans krijgt zich te herstellen.

Ontdek de massagestoelen

Wanneer je gebruik wenst te maken van één van onze massagestoelen, kan je een muntje kopen bij de receptie. Eén massage sessie duurt 10 minuten. Een massage zorgt voor ontspannen spieren, minder stress en een verbeterde bloedsomloop.

Ligweide

In de tuin van Elysium vind je hangstoelen, ligbedden en hangmatten. De ultieme manier om even helemaal lekker niets te doen tijdens je dagje wellness. Ervaar de rust, de mooie tuin en geniet van een eventueel zonnetje.