Rusten, relaxen en loungen


Iedereen heeft het druk, daarom zijn rust en ontspanning heel belangrijk. Kies er voor om offline te gaan bij ons wellnessresort, zodat je minder prikkels krijgt. Gun jezelf de tijd om even te ontspannen en bij te komen voordat je verder gaat in de dagelijkse routine. Een powernap geeft je een flinke oppepper. Elysium heeft meerdere relaxruimtes waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. 

Ga terug naar alle faciliteiten

Kleinschalig tot rust komen


Op de begane grond bevindt zich een kleine rustruimte waar je je even extra kan afsluiten van de dagelijkse bezigheden. Deze rustruimte heeft een sfeervolle decoratie en zorgt gelijk voor een stukje lichttherapie. De verschillende kleuren hebben invloed op je gestel. Aan jou de keus of je er naar kijkt of even je ogen dicht doet. Een powernap heeft immers heel veel voordelen!

Uitrusten met uitzicht


Op de eerste verdieping vind je een relaxruimte waar je een prachtig uitzicht hebt over de tuin van Elysium, maar je mag natuurlijk ook een boekje lezen of een dutje doen. Neem plaats tussen de saunarondes door en wordt helemaal zen. Vandaag hoef je even helemaal niets.

Boek gelijk jouw dagje ontspanning

Buitenlucht maakt je gezonder en vermindert stress.

Relax jij liever in de hangmat, op het loungeterras of op een ligbedje?


Chillen in een hangmat

Buiten kan je optimaal relaxen in een hangmat, genietend van een heerlijk zonnetje in de buitenlucht. Of kom je een avondje naar de sterren kijken?  Je lichaam kan in een hangmat geheel ontspannen. Er zijn geen drukpunten, maar het lichaam wordt wel overal ondersteund. Doe je ogen dicht en je kan overal zijn.

Loungen met de voeten omhoog

Deze nieuwe hippe hangstoelen zijn de ultieme manier om lekker bij te komen. Ervaar de rust, de groene tuin en klets gezellig bij met een vriend en een vriendin. Je kan natuurlijk ook een spannend boek erbij pakken! 

Ontdek onze massagestoelen

 Wanneer je gebruik wenst te maken van één van onze massagestoelen, kan je een muntje kopen bij de receptie. Eén massage sessie duurt 10 minuten. Een massage heeft positieve effecten op het lichaam zoals: ontspanning spieren, vermindering stress, verbeterde bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen. Zelfs deze massage stoel helpt hier al aan mee. Dat is een bezoekje meer dan waard! 

Bosrijk ontspannen

Deze rustruimte beschikt over riante ligbedden in een bosrijke omgeving, maar als het regent blijf je altijd droog. Laat je spieren ontspannen op deze heerlijke ligbedden waardoor je lichaam de kans krijgt zicht te herstellen. Spieren worden elke dag weer belast door stress, verkeerde houding of sport. 

Reserveer jouw dagje wellness