Praktische informatie


Alle informatie over badkledingdagen, openingstijden, zwangerschap, overnachten en nog veel meer praktische informatie vind je op deze pagina.

Overige praktische informatie


Parkeren

Ons resort beschikt over GRATIS parkeerplaatsen en er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Parkeer altijd in de parkeervakken. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Elysium is rolstoeltoegankelijk, echter zijn niet alle faciliteiten te bereiken met een rolstoel. Er is geen lift of tillift aanwezig in het resort. 

Kluisjes

Alle gasten ontvangen een polsbandje voor een kluisje. Check altijd of het kluisje goed is afgesloten en laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. Het gebruik van een telefoon of tablet is binnen het resort niet toegestaan. Wil je een e-reader meenemen? De receptiemedewerkers beoordelen bij inchecken graag of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Betaalmogelijkheden

Tijdens het reserveringsproces kan je de betaling voldoen via iDEAL of creditcard. Bij vertrek lever je je polsbandje, waar alle consumpties op worden gezet, in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos. Betaal je met de Wellness Giftcard? Vergeet dan ook niet om de giftcard mee te nemen bij jouw bezoek aan ons resort.

Reserveren

Wij raden onze gasten aan om tijdig te reserveren, dit om eventuele teleurstelling te voorkomen. Per dag kunnen wij een beperkt aantal gasten verwelkomen. Houd je aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd van jouw reservering.

Reserveer hier je dagje sauna

Gevonden voorwerpen

Voordat je het resort verlaat kijk altijd of je alles hebt meegenomen. Ben je er thuis achtergekomen dat je toch iets bent vergeten? Vul dan ons contactformulier in op onze website. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie. Indien wij iets gevonden hebben nemen we contact met je op.

Contactformulier