Overige praktische informatie


Parkeren

Ons resort beschikt over GRATIS parkeerplaatsen en er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Parkeer altijd in de parkeervakken. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Elysium is rolstoeltoegankelijk, echter zijn niet alle faciliteiten te bereiken met een rolstoel. Er is geen lift of tillift aanwezig in het resort. 

Kluisjes

Alle gasten ontvangen bij het inchecken een polsbandje voor een kluisje. De persoonlijke spullen kunnen hier opgeborgen in worden. 
Check altijd of het kluisje goed is afgesloten. 

Betaalmogelijkheden

Tijdens het reserveringsproces is er een mogelijkheid om de reservering te voldoen via iDEAL of creditcard. 
Je kan ook bij de receptie betalen, hier wordt eenmalig een toeslag in rekening gebracht € 2,95 per reservering.

Reserveren

Wij raden je aan om vooraf te reserveren, zo ben je verzekerd van je bezoek aan ons resort en de prijs. Mocht je gebruik willen maken van een actie, voucher en/of e-ticket dan is vooraf online reserveren verplicht. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Let op: je kan tot maximaal 21.00 uur inchecken in ons wellnessresort.

Reserveer hier je dagje sauna

Gevonden voorwerpen

Voordat je het resort verlaat kijk altijd of je alles hebt meegenomen. Ben je er thuis achtergekomen dat je toch iets bent vergeten? Vul dan ons contactformulier in op onze website. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie. Indien wij iets gevonden hebben nemen we contact met je op.

Contactformulier