Ontdek alle baden


Geniet tijdens jouw dagje wellness van meer dan twaalf verschillende verwarmde en koude baden. De baden zijn verdeeld over het gehele resort, zowel binnen als buiten. Tussen de saunarondes door kan je hier heerlijk in uitrusten en ontspannen. Ontdek alle baden.

In verband met renovatiewerkzaamheden zijn het Duizend-en-een-nacht-bad, de ontspanbaden en het voetenbad bij het Duizend-en-een-nacht-bad gesloten. Kom ontspannen in een van de vele andere baden.  

Verwarmde baden

Er zijn verschillende verwarmde baden die zich zowel binnen als buiten in de tuin bevinden. Pak een moment van ontspanning voor jezelf in het Zoutwaterbad, kom tot rust in het Kruidenbad of klets gezellig bij met jouw saunamaatje in de Whirlpool.

Bekijk de verwarmde baden

Koude baden

Naast verwarmde baden kan je na een rondje sauna heerlijk afkoelen in één van de Dompelbaden: dé manier om snel af te koelen. Ook zijn er in het resort andere mogelijkheden om af te koelen. Ontdek ze allemaal tijdens jouw dagje wellness.

Bekijk de koude baden

Bekijk alle baden

Elysium heeft verschillende warme en koude baden met temperaturen van 8°C tot boven de 30°C. Ontdek ze allemaal tijdens een ontspannend dagje wellness.

 Bad Warm Koud
 Jetstreambaden  
 Verwarm buitenbad  
 Zoutwaterbad  
 Whirlpools  
 Spiritueelbad  ✔   
Laguna  
Beauty zwembad  
Voetenbad  
Ontspanbaden  
Hamambad  
Dompelbaden    ✔