Sauna's bij Elysium


Laat je verrassen door maar liefst 29 verschillende sauna's tijdens jouw bezoek. Bekijk de sauna's voor beginners met lage temperaturen, de sauna's voor gevorderden met een milde temperatuur of de heetste sauna's voor experts!

In verband met renovatiewerkzaamheden is de Romantische sauna gesloten. Kom ontspannen in een van de vele andere sauna's.  

Sauna's voor beginners

Voor mensen die kennis willen maken met de sauna hebben wij de sauna's op een rijtje gezet die geschikt zijn tijdens een eerste wellness ervaring. Ontdek de sauna's met lage temperaturen tot en met 65°C. Zo kan jouw lichaam rustig wennen aan de temperatuurwisselingen.

Bekijk de sauna's

Sauna's voor gevorderden

Deze sauna's zijn geschikt voor mensen die vaker naar de sauna zijn geweest. Begin jouw wellnessdag altijd met een sauna met een wat lagere temperatuur en bouw dit langzaam op. Geniet van deze sauna's met een milde temperatuur tussen de 70 en 75°C. 

Bekijk de sauna's

Sauna's voor experts

Deze sauna's zijn geschikt voor mensen die vaker naar de sauna zijn geweest. Begin jouw wellnessdag altijd met een sauna met een wat lagere temperatuur en bouw dit langzaam op. Kom helemaal tot rust in deze saunacabines met een temperatuur vanaf 80°C. 

Bekijk de sauna's

Bekijk alle sauna´s

Wellnessresort Elysium heeft meer dan 29 verschillende sauna´s waar je heerlijk kan ontspannen. Ontdek welke sauna bij jou past voor de optimale saunabeleving. Kies voor de sauna's voor beginners wanneer je voor het eerst naar de sauna gaat. Deze sauna's hebben lage temperaturen. Ga je vaker naar de sauna? Bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Ben jij een fervente saunabezoeker? Dan zijn de heetste sauna's voor de experts wat voor jou!

Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Kruidensauna    ✔  
 Infraroodsauna  ✔    
 Turks stoombad  ✔    
 Heksensauna    ✔  
 Kelosauna      ✔
 Amethist sauna    ✔  
 Bamboe sauna  ✔    
 Duinsauna      ✔
 Caldarium  ✔    
 Zoutsteensauna    ✔  
 Havana sauna    ✔  
 Finse sauna's      ✔
 Sandelhoutsauna    ✔   
 Marrakech sauna    
 Kristalsauna      ✔
 Russische banja    
 Ricola sauna ✔     
 Dennensauna ✔     
 Lichtsauna    ✔  
 Kruidensauna    
 Romantische sauna    
 Panorama sauna    
 Stoomcabine    
 Kristalsteensauna    
 Alpenkruidensauna    
 Luistersauna    
 Opgietsauna    
 Berkensauna