Ontdek de wondere wellness wereld van Elysium


Geniet van 29 verschillende sauna´s, de prachtige sferen van de baden en relaxruimtes. Ontdek wat je kan doen tijdens jouw dagje wellness en de praktische informatie.

Bekijk als optimale voorbereiding van jouw dagje wellness de plattegrond

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness. Bekijk direct de maatregelen.

Goed nieuws: ons resort blijft open. Dat betekent dat je veilig en onbezorgd kan genieten van een ontspannend dagje wellness. Echter zijn onze horecavoorzieningen gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en candybar(s). 

Faciliteiten bij Elysium

Het ruim opgezette resort beschikt over vele faciliteiten voor een dagje pure ontspanning. Geniet voorafgaand aan je bezoek alvast geheel in stijl en bekijk alle faciliteiten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak kennis met de tropische watervallen, de Tuin van Bezinning en het Duizend-en-een-nacht zwembad

Dompelbad buiten | Elysium
Tuin van bezinning | Elysium
Tuin van bezinning | Elysium
Bubbelbad | Elysium
Hamamruimte | Elysium
Zwembad | Elysium
Zoutsteensauna | Elysium
20181017 IWR Elysium Treatments snoezelen 01 1920
Laguna grot | Elysium
Laguna grot | Elysium
Hamam ruimte | Elysium
Duinsauna Koppel | Elysium

Ontdek de restaurants

Tijdens jouw saunadag is het belangrijk om goed te eten en te drinken. Het resort beschikt over meerdere restaurants waar je terecht kan voor heerlijke drankjes & sapjes, snacks en complete maaltijden. Klets gezellig bij en neem de tijd voor een moment van rust. 

Praktische informatie

Kom meer te weten over sauna en wellness. Ontdek wat je mee moeten nemen naar de sauna en wat je kan verwachten van een saunadag. 

Badkledingdagen 

Het is iedere maandag en laatste donderdag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend met Elysium? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een ochtend-, dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag. 

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in