Ontdek de wondere wellness wereld van Elysium


Verwen jezelf met een scala aan sauna´s, betoverende baden en serene ontspanningsruimtes. Ontdek alles over wat je kunt verwachten tijdens jouw dagje wellness, inclusief praktische informatie.

Faciliteiten bij Elysium

Het ruim opgezette resort beschikt over vele faciliteiten voor een dagje pure ontspanning. Geniet voorafgaand aan je bezoek alvast geheel in stijl en bekijk alle faciliteiten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak kennis met de tropische watervallen en het 1001 nacht bad

Bekijk de plattegrond

Ontdek de restaurants

Tijdens jouw saunadag is het belangrijk om goed te eten en te drinken. Het resort beschikt over meerdere restaurants waar je terecht kan voor heerlijke drankjes & sapjes, snacks en complete maaltijden. Klets gezellig bij en neem de tijd voor een moment van rust. 

Praktische informatie

Kom meer te weten over sauna en wellness. Ontdek wat je mee moeten nemen naar de sauna en wat je kan verwachten van een saunadag. 

Let op: Vanaf mei 2024 is alleen iedere maandag een badkledingdag.

Badkledingdagen 

Het is iedere maandag en laatste donderdag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Op badkledingdagen zijn wij geopend t/m 20:00 uur. 

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend met Elysium? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

 

Meer informatie

Openingstijden

Het resort is geopend van 10:00 tot 22:30 uur. Op de feestdagen en badkledingdagen kunnen deze tijden afwijken. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in