Ontdek de wondere wellness wereld van Elysium


Geniet van 29 verschillende sauna´s, de prachtige sferen van de baden en relaxruimtes. Ontdek wat je kan doen tijdens jouw dagje wellness en de praktische informatie.

Win een dagje wellness voor twee personen!

Wij hebben letters verstopt in de virtuele tour door het resort. In elke ruimte zijn informatiepunten waar je op kunt klikken om meer te lezen over de faciliteit, maar sommige informatiepunten bevatten nu een letter. Heb jij de tien letters gevonden en daar een woord van kunnen maken? Stuur jouw antwoord in en maak kans op een dagje wellness voor twee personen. Meedoen is mogelijk t/m 31 januari 2022 en de winnaar krijgt een bericht op dinsdag 1 februari 2022.

Antwoord inzenden

Faciliteiten bij Elysium

Het ruim opgezette resort beschikt over vele faciliteiten voor een dagje pure ontspanning. Geniet voorafgaand aan je bezoek alvast geheel in stijl en bekijk alle faciliteiten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak kennis met de tropische watervallen, de Tuin van Bezinning en het Duizend-en-een-nacht zwembad

Ontdek de restaurants

Tijdens jouw saunadag is het belangrijk om goed te eten en te drinken. Het resort beschikt over meerdere restaurants waar je terecht kan voor heerlijke drankjes & sapjes, snacks en complete maaltijden. Klets gezellig bij en neem de tijd voor een moment van rust. 

Praktische informatie

Kom meer te weten over sauna en wellness. Ontdek wat je mee moeten nemen naar de sauna en wat je kan verwachten van een saunadag. 

Badkledingdagen 

Het is iedere maandag en laatste donderdag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend met Elysium? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat. 

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in