Warme Winter Specials

Het is winter! Geniet tijdens jouw dagje winterwellness van de warmste sauna's, fijnste baden en neem een ontspannende break in één van onze restaurants. Profiteer deze winter van onze Warme Winter Specials!

Warme Winter Specials 300x300 logo 2

Ontdek de Warme Winter Specials

Pak even dat moment voor jezelf, laat je in de watten leggen en zoek de warmte op tijdens de koude wintermaanden! Warm op en geniet van een heerlijk dagje of avondje wellness met de voordelige Warme Winter Specials.

Winters Genieten
€22,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Culinaire Winter Special €27,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Belegd broodje naar keuze

Meer info en reserveren

Winter Avond Special
€17,50 p.p.

  • Avondentree van 16:30 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Geef ontspanning cadeau!

Op zoek naar een cadeau voor het nieuwe jaar? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Een Wellness Giftcard bestel je al vanaf €10,-. Wie ga jij verrassen? 

Meer informatie

Vol energie het nieuwe jaar in! 

Rondje sauna of opgieting?

Wandel door de Tuin van Bezinning en neem plaats in onze Dennensauna. Geniet van een prettige temperatuur en de geur van dennennaalden. Een ontspannende toevoeging aan jouw dagje winterwellness: Een Opgieting! Onze opgietingen worden begeleid door ervaren saunameesters.

Ontdek alle sauna's

Een magisch gevoel

Een unieke ervaring: zwem eens door onze Laguna! Ontspan in het warme water en kom heerlijk tot rust door het geluid van de grote watervallen. Ben je graag buiten? Geniet van de frisse winterlucht terwijl je drijft in het Zoutwaterbad of kom bubbelen in één van onze Whirlpools of Bubbelbaden.

Ontdek alle baden

Ontdek restaurant Puur

Begin het nieuwe jaar goed! Kom deze winter genieten van een dagje wellness met jouw partner of vriend(in). Kruip met een goed boek in één van de Relaxruimtes of klets gezellig bij in restaurant Puur onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontdek jouw Winter Special

The magic of winter