Proeven en vertoeven


Wil je lekker op een terrasje genieten van je dagje wellness? Elysium heeft meerdere terrassen waar je terecht kunt voor een heerlijke versnapering en een drankje. Jezelf even opladen voor de volgende saunaronde in de buitenlucht doet je goed, helemaal met een geweldig uitzicht over de tuin van ons resort. Op het terras is het verplicht om een badjas te dragen.

Wanneer je toe bent aan een uitgebreid hapje en een drankje kan je op ons terras neerploffen. Ontspannen, relaxen en culinair genieten op het terras van Grill & Chill of bij restaurant Puur. 

Reserveer jouw dagje wellness

Grill & Chill


Neem plaats op het terras van restaurant Grill & Chill met een hapje en een drankje. Je kan hier terecht voor een fingerfood maar uiteraard kan je hier ook een heerlijke burger, spareribs of salades bestellen. Wie wil nou niet genieten van de zon?

Bekijk de menukaart

Restaurant Puur


Pak eens een terrasje bij restaurant Puur tijdens je dagje wellness. Kom lekker tot rust met een hapje en een drankje. Heb je stevige trek? Je kan hier ook terecht voor overheerlijke voor- hoofd- en nagerechten. Wil je liever snel een hapje nuttigen, bekijk dan op onze menukaart de Fast Elysium gerechten.  In de avond kan je op het terras lekker borrelen met onder andere een bittergarnituur. Kortom voor ieder wat wils! 

Bekijk de menukaart