• Begin te ontdekken
  • Events
  • Wellness Events Agenda
  • Opgietweekend
  • Rituelenweekend
  • Meditatieweekend
  • Reserveer een dagje wellness

Wellness Events

Unieke opgietingen, rustgevende meditatietechnieken en de nieuwste rituelen beleef je tijdens onze gratis Wellness Events. Gedurende het jaar worden er bijzondere weekenden georganiseerd, waardoor je het ultieme dagje wellness beleeft.

Swipe voor meer

Rituelenweekend 2 en 3 september

Ontdek jouw favoriete wellnessritueel In een klein groepsverband maak je kennis met een geheel gratis ritueel naar keuze. Iedere sessie is gebaseerd op ontspanning.

Meer informatie

Meditatieweekend 25 en 26 november

Sluit je ogen en relax. Maak kennis met verschillende vormen van meditatie. Je ervaart hoe je in meditatieve sferen raakt door middel van klanken, geuren en warmte.

Meer informatie

20181024 IWR Zwaluwhoeve geurenreis 2
20181128 IWR Veluwse Bron Ceylon 14
Sakura

Wellness Events Agenda


Heb jij de Wellness Events al in je agenda gezet? Reserveer en geniet gratis van extra veel belevingen!

Rituelenweekend 15 en 16 juni 2024
Meditatieweekend 5 en 6 oktober 2024

Opgietweekend


Laat je meevoeren naar de oude tradities uit verre landen. Tijdens het opgietweekend worden er diverse gratis opgietingen aangeboden die allemaal een thema vertegenwoordigen. Een gevarieerd programma met ontspannende maar zeker ook uitdagende opgietingen! 

Een opgieter die een opgieting geeft bij Zwaluwhoeve

Rituelenweekend


Datum: 15 en 16 juni 2024

Tijdens het rituelenweekend maak je kennis met de rituelen die we aanbieden. In een groepsverband geniet je helemaal gratis van een ritueel naar keuze. Maak kennis met de producten en het verloop van het ritueel. Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Ceylon beleving 2

Meditatieweekend


Datum: 5 en 6 oktober 2024

Tijdens het meditatieweekend maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Wie mediteert ervaart minder stress, kan zich beter concentreren en leert om te focussen op geluiden, emoties of gedachten. Tijdens deze sessies ervaar je hoe je in deze meditatieve sferen raakt door middel van klanken, aanrakingen, geuren en warmte. 

Ceylon beleving 14
Reserveer jouw saunabezoek en ontdek de Events!

Reserveren