Sauna abonnementen bij Elysium


Vanwege het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Heb je al een abonnement en heb je hier vragen over? Lees meer over het coronavirus en abonnementen.

Badenkaarten

Let op: vanwege het corona-virus is het momenteel niet mogelijk om een abonnement aan te schaffen.

Bij Elysium heb je de mogelijkheid om een badenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

Coronavirus en abonnementen

Vanwege het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Heb je al een abonnement en heb je hier vragen over? Lees dan alle informatie omtrent het coronavirus en abonnementen.

Meer informatie

Sauna's

Geniet tijdens jouw dagje wellness van alle sauna's. Deze sauna's hebben verschillende temperaturen en ieder zijn eigen sfeer. Zowel binnen als buiten zijn er voldoende sauna's waar je heerlijk kan ontspannen.

Ontdek de sauna's

Baden

Neem plaats in één van de heerlijk ontspannende baden tijdens jouw saunadag. Klets gezellig bij in één van de bubbelbaden en zwem een rondje in het binnenbad. Ontdek de prachtige Laguna van Elysium of dompel jezelf onder in een Dompelbad. 

Ontdek de baden