Dagje weg met vriend(in) bij Elysium


Wil je er even heerlijk tussenuit? Ontdek dan een dagje wellness bij Elysium en kom genieten met jou vriend(in). Laat je lekker in de watten leggen en geniet samen van alle luxe die een dagje wellness te beiden heeft. 

Reserveer direct jullie dagje wellness

Ontspannen met jouw saunamaatje

De hoognodige qualitytime én stralend de dag afsluiten? Combineer je dagje weg met een vriend(in) met een dagje wellness bij Elysium. Het wellnessresort in Bleiswijk ligt niet ver van de grote steden in Zuid Holland én biedt een ruimtelijke, ontspannen wellness ervaring. Met tal van faciliteiten kunnen jij en je vriend(in) samen genieten van een ultiem dagje wellness. 

Bekijk de faciliteiten

Culinair genieten

Bij Elysium weten we wel wat belangrijk is tijdens een dagje uit met je beste vriend(in). Want naast samen compleet ontspannen een rondje sauna volmaken, of bubbelen in de whirlpool, moet er ook gegeten worden. Bij Elysium zijn er meerdere restaurants waar je terecht kan voor een smakelijke lunch, diner of hapje en drankje. 

Bekijk de restaurants

Bekijk een selectie van de arrangementen en behandelingen

Ontdek wat jij allemaal kunt doen tijdens een dagje wellness. Met een arrangement geniet je niet alleen van alle sauna- en wellnessfaciliteiten er zit altijd nog een behandeling of eten en drinken bij inbegrepen. Of boek een behandeling bij jou dagje wellness voor de ultieme ontspanning.

After Work

Vanaf 38. 50p.p.

Meer info Reserveren

Duo Relax

Vanaf 75. 95p.p.

Meer info Reserveren

All Inclusive

Vanaf 112. 95p.p.

Meer info Reserveren