Dagje weg met vriend(in) bij Elysium


Hebben jullie zin in een ontspannend uitje? Laat je verwennen tijdens een dagje wellness bij Elysium! Kom samen met je vriend(in) genieten van verschillende behandelingen én/of rituelen. Laat je heerlijk in de watten leggen en ontdek alle faciliteiten die een dagje wellness te bieden heeft. Reserveer nu en beleef samen een dag vol ontspanning! 

Ontdek meer

Dagje wellness bij elysium

Geniet van een onvergetelijk dagje wellness bij Elysium in Bleiswijk. Laat je verwennen in onze faciliteiten, van verfrissende baden tot verwarmende sauna's. Ontsnap samen aan de dagelijkse drukte en kom tot rust in onze prachtige relaxruimtes. Boek vandaag nog jullie dagje wellness en ontdek waarom Elysium dé bestemming is voor een ontspannen uitje.

Bekijk de faciliteiten

Culinair genieten

Bij Elysium begrijpen we als geen ander wat er nodig is voor een perfect dagje uit met je vriend(in). Naast het genieten van de sauna's of bubbelen in de whirlpool, is culinair genieten ook van groot belang. Gelukkig bieden wij bij Elysium meerdere restaurants waar je kunt genieten van een smakelijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een hapje en drankje tussendoor. Laat je culinair verwennen terwijl je ontspant.

Bekijk de restaurants

Bekijk een selectie van de arrangementen

Ontdek wat jij allemaal kunt doen tijdens een dagje wellness. Met een compleet arrangement geniet je niet alleen van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, maar er zit altijd nog een behandeling of eten en drinken bij inbegrepen. 

After Work

Vanaf 38. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Relax

Vanaf 72. 50p.p.

Meer info Reserveren

All Inclusive

Vanaf 112. 95p.p.

Meer info Reserveren