Acties bij Elysium


Bij Elysium, een luxe wellnessresort in Bleijswijk, hebben we altijd wel een actie of arrangement dat aansluit op jouw voorkeuren. Kies voor een voordelig dagje wellness, volledig naar jouw wensen.

Profiteer van veel voordeel

Altijd al een dagje willen komen ontspannen? Dit is hét moment! Ontdek de tijdelijk acties of kies voor een arrangement waar altijd een sauna bezoek bij zit in begrepen. Indien je gebruik wilt maken van een actie of aanbieding, dan dien je dit vooraf online te reserveren om teleurstelling te voorkomen. 

Voordelig dagje wellness

Maak kennis met de acties en aanbiedingen bij Elysium. Want naar de sauna gaan, hoeft helemaal geen aanslag op je portemonnee te zijn. Bij Elysium, het luxe wellnessresort in Bleijswijk, hebben we altijd wel een actie of arrangement dat aansluit op jouw voorkeuren. Kies voor een voordelig dagje wellness, volledig naar jouw wensen.

Bekijk de acties

Ontdek de arrangementen

Ben je op zoek naar een uitgebreider pakket? Ontdek dan de arrangementen waar altijd de entree bij inbegrepen zit. In verband met de coronamaatregelen, hebben wij speciaal voor jou unieke arrangementen samengesteld. Kies jij voor een arrangement met alleen wat eten en drinken? Of ga jij voor meer beleving? Boek snel jouw mini-vakantie!

Ontdek de arrangementen

Bekijk een selectie van de arrangementen

Boek een arrangement en geniet van een heerlijk dagje of avondje sauna. Kies een moment van jezelf en kom helemaal tot rust. 

Spa Deluxe

Vanaf 69. 95p.p.

Meer info Reserveren

Spa & Lunch

Vanaf 54. 95p.p.

Meer info Reserveren