Vidaa


Na een heerlijke dagje wellness kom je volledig tot rust op het prachtige Vidaa Landgoed en Vidaa Lago. Geniet van de rust in één van de tubes of begeef je in de kamers van een oude houtzagerij. In beide gevallen bevind jij je in een unieke omgeving en midden in de natuur vlakbij Elysium. 

Bekijk het hotel

Vidaa Landgoed

Op 2,5 km. afstand en tevens gelegen in recreatiegebied Rottemeren ligt Vidaa Landgoed. Hier bevinden zich op het eiland drie schattige en kleine overnachtingsmogelijkheden.

De 'tubes' liggen aan het water en midden in de natuur. Geniet van de rust na een dag ontspannen en hoor de vogels terwijl je heerlijk ontspannen de nacht tegemoet gaat. 

Vidaa Lago

Op loopafstand van Elysium ( zo'n 300 meter ) bevindt zich een unieke plek om heerlijk te overnachten. De kamers zijn onderdeel van een oude houtzagerij, maar van moderne gemakken voorzien. 

De locatie heeft een indrukwekkend uitzicht over het breedste gedeelte van de rivier de Rotte. Al starend naar het water kunt u hier gegarandeerd lekker nagenieten van een dag Elysium.