Wellness weekend


Ook zo'n zin in een heerlijk wellness weekend? Kies voor een dagje wellness bij Elysium: centraal en dichtbij de randstad! Combineer één van onze arrangementen met een overnachting in de buurt van Elysium!

Reserveer jouw dagje wellness

Combineer een dagje wellness met een overnachting

Wil je ultiem ontspannen? Kies dan niet voor één dagje ontspanning maar voor twee en boek een overnachting in de omgeving. Hoe fijn is het om even de boel de boel te laten en volledig offline te gaan en te genieten van de prachtige omgeving.

Kom jij ontspannen?

Wat is fijner dan een weekendje weg met je partner, beste vriend, moeder of je zus? Een beetje quality time zo nu en dan is hard nodig! En waar kan je beter offline gaan dan in Elysium, ons luxe wellnessresort in Bleiswijk.

Reserveer jouw dagje wellness

Overnachten in de buurt van Elysium

De ultieme combinatie van een heerlijk dagje shoppen met een heerlijk dagje wellness. Je hoeft hiervoor niet eens in de buurt te wonen: boek een overnachting in de buurt van Elysium. Zo wordt een weekendje weg, een echte minibreak!

Ontdek de mogelijkheden

Combineer een arrangement met een overnachting

Heb je een overnachting reeds geboekt in de omgeving van Elysium. Kies dan voor één van onze arrangementen en profiteer van veel voordeel. Dat is toch extra genieten? 

After Work

Vanaf 50. 50p.p.

Meer info Reserveren

Helemaal Hamam

Vanaf 107. 50p.p.

Meer info Reserveren

Duo Relax

Vanaf 99. 50p.p.

Meer info Reserveren