Ontdek onze vernieuwde Oosterse Beleving


Het sfeervolle Ottomaanse badritueel is compleet vernieuwd bij Elysium. Wacht niet en boek direct een Oosterse Beleving bij jouw dagje wellness. 

Geniet tijdens dit eeuwenoud badritueel van heerlijke geuren en maak jouw dagje compleet met een Oosterse Beleving. Gun jezelf dat geluksmomentje. Jouw huid wordt tijdens het ritueel gereinigd met als resultaat een zachte, stralende huid. Er zijn verschillende soorten pakkingen zoals: 

Nieuwe Rasul

Kaneel klei

Kies voor een kleipakking voor de traditionele Oosterse Beleving. Klei zorgt voor een zachte huid en heeft een reinigende werking. Daarnaast ruikt deze klei heerlijk naar kaneel.

Lavendel

Wil je helemaal tot rust komen tijdens jouw dagje sauna? Gebruik tijdens de Oosterse Beleving dan de lavendel pakking. Lavendel heeft een kalmerende werking, zorgt voor vitamine D en werkt vocht afdrijvend.

Aloë Vera

Ontdek deze heerlijke geur! De Aloé Vera verzacht jouw en zorgt ervoor dat jouw huid wordt gehydrateerd.

Kokos

Een herkenbare geur in combinatie met een lekkere pakking. Kokos zorgt ervoor dat jouw huid wordt gehydrateerd en gevoed.

Chocolade

Wie aan chocolade denkt, denkt aan een geluksgevoel. Wil jij dit ook tijdens jouw dagje wellness? Maak dan tijdens de Oosterse Beleving gebruik van de chocolade pakking. Het werkt ook nog eens afslankend en vitaliserend!

Reserveer gelijk jouw dagje wellness met Oosterse Beleving