Badkledingdagen


Is het dragen van badkleding op badkledingdagen verplicht?

Het is verplicht om badkleding te dragen op badkledingdag. Op de reguliere saunadagen is het niet toegestaan om badkleding te dragen. Op badkledingdagen zijn wij geopend t/m 20:00 uur. Je kan dan tot maximaal 17:00 uur inchecken. 

Wat voor badkleding is toegestaan?

Uitsluitend op de badkledingdagen is badkleding toegestaan. Voor dames is een badpak, bikini of tankini toegestaan en voor heren is zwembroek toegestaan. Het is voor dames niet toegestaan topless van de faciliteiten gebruik te maken op deze dagen.

Is lichaamsbedekkende zwemkleding toegestaan?

Het dragen van lichaamsbedekkende badkleding zoals een burkini of hoofddoek is niet toegestaan. Dit besluit is genomen met het oog op jouw gezondheid en hygiƫne tijdens een saunabezoek. Bedekkende kleding kan het afkoelen van je lichaam belemmeren, wat kan leiden tot gezondheidsrisico's. Daarnaast voert je lichaam tijdens een saunabezoek veel afvalstoffen af. Bedekkende badkleding kan deze afvalstoffen vasthouden en verspreiden, wat niet hygiƫnisch is voor jou en andere gasten.

Wanneer is het badkledingdag?

Het is regelmatig badkledingdag bij ons resort, voor zowel dames als heren. Het dragen van badkleding is op deze dagen verplicht. Op badkledingdagen zijn wij geopend t/m 20:00 uur. Je kan dan tot maximaal 17:00 uur inchecken.

Bekijk de badkledingdagen