Over het resort


Wat zijn de openingstijden van het resort?

Maandag t/m zondag van 10:00 uur tot 22:30 uur. Ontdek ook de openingstijden tijdens de feestdagen

Let op: Op badkledingdagen zijn wij geopend t/m 20:00 uur. Je kan dan tot maximaal 17:00 uur inchecken. De keuken van ons restaurant sluit op badkledingdagen om 19:00 uur. Tot 19:30 uur kan je hier nog wel terecht voor een verfrissend drankje. 

Is reserveren (voor een entree) noodzakelijk?

Het is verplicht om een bezoek aan ons wellnessresort vooraf te reserveren. Wij raden je dan ook aan om tijdig te reserveren.

Reserveer hier je dagje wellness

Heb je een e-ticket? Bekijk meer informatie over het reserveren met een e-ticket.

Als je in het bezit bent van een badenkaart, dan is reserveren niet verplicht. 

Hoe verloopt de betaling? Moeten we vooraf betalen?

Wanneer je een reservering maakt kan je tijdens het reserveringsproces aangeven hoe je wenst te betalen: via iDEAL of creditcard.

Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje die je verplicht om je pols dient te dragen. Wil je een hapje eten of drinken of gebruik maken van een behandeling, dan wordt dit op het polsbandje gescand. Bij vertrek lever je je polsbandje weer in en voldoe je de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos.

Accepteren jullie creditcards?

Wij accepteren Visa, American Express en Mastercard.

Hebben jullie ook abonnementen?

Breng je regelmatig een bezoek aan ons resort? Ontdek dan onze badenkaarten voor een voordelig dagje wellness. Ook abonnementhouders dienen vooraf te reserveren. 

Wat kan ik verwachten bij een dagje wellness?

Geniet tijdens een dagje wellness de hele dag van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Laat je verrassen door de vele sauna's en baden. Kom tot rust in één van de relaxruimtes of klets gezellig bij in het restaurant met een lekker hapje en/of drankje. Ben je niet eerder naar de sauna geweest? Ontdek meer informatie over een eerste keer naar de sauna.

Een rondje sauna, hoe gaat dat?

Voordat je naar de sauna gaat is het goed om te weten hoe een rondje sauna gaat. Ontdek hier meer informatie voor het optimale rondje sauna.

Loop ik de hele tijd naakt in het resort?

Je loopt niet de hele tijd naakt in het resort. In onze restaurants, op het terras en relaxruimtes is het verplicht om een badjas te dragen. Wanneer je gaat zwemmen ben je wel naakt. Als je de sauna in gaat kan je een handdoek om doen wanneer je dit wenst. 

Wil je liever niet naakt? Ontdek dan onze badkledingdagen.

Wat moet ik meenemen voor een dagje wellness?

Vergeet onderstaande items niet mee te nemen zodat je optimaal kan genieten van jouw dagje sauna. 

✔ Groot badlaken
✔ Twee handdoeken
✔ Badjas
✔ Badslippers
✔ Badkleding (alleen van toepassing op badkledingdagen)
✔ Flesje water
✔ Eventueel: een tijdschrift of een boek
✔ Eventueel: eigen doucheproducten

Moet ik een badset bij jullie huren of mag ik deze zelf meenemen?

Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht. Je bent vrij om jouw eigen badset mee te nemen maar je kunt dit ook bij ons huren. De slippers zijn vanwege hygiëne uitsluitend te koop maar het is ook toegestaan om je eigen slippers mee te nemen.

Moet ik een speciale sauna handdoek meenemen?

Je kunt je eigen handdoek meenemen bij jouw bezoek aan ons resort. Het is niet verplicht om een sauna handdoek mee te nemen, je kunt ook een groot badlaken gebruiken hiervoor. Het badlaken dient wel groot genoeg te zijn zodat je met jouw hele lichaam op het badlaken kunt zitten. Ook met je voeten, dit in verband met de hygiëne. Wil je toch een speciale sauna handdoek? Bezoek de shop in ons resort en koop direct de pestemals (hamam handdoek). Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons handdoeken te huren.

Zijn er kranten en tijdschriften aanwezig?

Er zijn kranten en tijdschriften beschikbaar voor onze gasten in ons wellnessresort.

Mag mijn mobiele telefoon, tablet, e-reader, smart-watch mee naar binnen?

Het gebruik van een mobiele telefoon of tablet is alleen bij de receptie toegestaan. Op de overige plaatsen binnen het resort is het meenemen van een mobiele telefoon, smart-watch of andere elektronische apparatuur niet toegestaan. Wil je een e-reader meenemen? Laat deze dan even zien bij de receptie, dan kan de receptioniste beoordelen of deze mee naar binnen genomen mag worden.

Mag ik een flesje water meenemen?

Het is belangrijk om tijdens jouw dagje wellness goed te drinken. Je kunt jouw flesje water bijvullen in de daarvoor bestemde waterpunten.

Kan ik bij het resort kolven en is er een koelkast aanwezig?

Het is mogelijk om te kolven. Wanneer je dit bij binnenkomst bij de receptie aangeeft, wijzen onze medewerkers van de receptie jou graag de weg. Er is een aparte kolfruimte met elektriciteit en een koelkast aanwezig.

Mag ik roken in het wellnessresort?

Ons wellnessresort is rookvrij. Roken is alleen toegestaan in een speciale rookzone.

Kunnen wij de auto parkeren bij het resort?

Als gast van ons resort kan je jouw auto gratis bij ons parkeren. Wij beschikken over ruime parkeerplaatsen en een aantal invalidenparkeerplaatsen voor de deur. Elysium beschikt niet over oplaadpunten voor een elektrische auto. Let op: je parkeert op gemeenteterrein, wij raden onze gasten aan om in de vakken te parkeren. Het parkeren buiten de vakken wordt beboet.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Het is niet mogelijk om een elektrische auto op te laden bij Elysium.

Hoe kan ik het resort bereiken met openbaar vervoer?

De bereikbaarheid via openbaar vervoer is niet optimaal, dit omdat je uit dit te stappen bij de bushalte Eendendreef. Vanaf daar is het nog 20 minuten lopen. Wil je jouw exacte reis uitstippelen, bekijk hier alle informatie.

Hebben jullie ook damesdagen?

Elysium heeft geen damesdagen. Op alle dagen zijn zowel dames als heren welkom. Liever niet naakt? Ontdek onze badkledingdagen.

Hebben jullie badkledingdagen?

Het is regelmatig badkledingdag bij ons resort, voor zowel dames als heren. Het dragen van badkleding is op deze dagen verplicht. 

Let op: op badkledingdagen zijn wij geopend t/m 20:00 uur. Je kan dan tot maximaal 17:00 uur inchecken. De keuken van ons restaurant sluit op badkledingdagen om 19:00 uur. Tot 19:30 uur kan je hier nog wel terecht voor een verfrissend drankje. 

Zijn jullie rolstoeltoegankelijk?

Elysium is beperkt tot goed rolstoelvriendelijk. Niet alle sauna’s en verdiepingen zijn geschikt voor de rolstoel. Wel bevindt het grootste gedeelte van de faciliteiten zich op de begane grond. Door het grote aanbod aan faciliteiten bij Elysium blijft er altijd voldoende keus over voor de bezoeker om wel gebruik van te kunnen maken. Er is geen lift aanwezig, waardoor je helaas geen gebruik kunt maken van de faciliteiten op de eerste verdieping. Er is wel een douchestoel, maar geen invalidentoilet aanwezig.

Wat is de minimum leeftijd voor kinderen?

Vanaf de leeftijd van 18 jaar is iedereen welkom. Het is verplicht om een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd naar vragen.