Rituelen bij Elysium


Bij Elysium kan je deelnemen aan een sauna ritueel om uw Dagje Wellness zo compleet mogelijk te maken. Zo kan je meerdere keren per dag genieten van een ontspannende opgieting. Tijdens een opgieting geniet je van heerlijke geuren, ontspannende muziek en heerlijke warme lucht die rondgezwaaid wordt door de saunacabine.

Opgieting tips:

Om een opgieting in onze Kelo Sauna optimaal te beleven is het van belang dat je voor én na de opgieting goed afkoelt. Neem je voor het eerst deel aan een opgieting? Neem dan plaats op een lage bank en kies voor een plekje bij de uitgang zodat je naar buiten kunt als het te warm wordt. Een opgieting duurt ongeveer 15 minuten, maar je kunt ook eerder weggaan als jij dat wilt.

Opgieting


Je hebt het ongetwijfeld vaker gehoord: een opgieting is dé ultieme sauna sensatie. Tijdens een opgieting verhoogt de saunameester stukje bij beetje de gevoelstemperatuur in de saunacabine. Dit doet de saunameester door water gemengd met heerlijk geurende speciale oliën over de stenen van de sauna te gieten. Hierdoor verdampt het water, waardoor de luchtvochtigheid in de sauna toeneemt. Hoewel de gevoelstemperatuur hierdoor stijgt, daalt de temperatuur in werkelijkheid licht.

Opgieting


Vervolgens zwaait de saunameester met verschillende attributen, zoals handdoeken en waaiers, de vochtige lucht rond door de sauna. Deze vochtige lucht voelt ontzettend heet aan, wat zorgt voor een enorme sensatie op de huid. Tijdens de opgieting luister je in alle rust naar ontspannende muziek die bij het thema van de opgieting past. Na afloop loopt je rustig weer naar buiten en ontvang je wat verfrissends om de opgieting goed af te sluiten.

Beleef en ervaar


Opgiettijden in de kelosauna

11:30 TREATMENTS® Geurenreis*
13:00 Reguliere opgieting
14:00 TREATMENTS® Geurenreis*
16:30 TREATMENTS® Geurenreis*
18:00 Reguliere opgieting
19:30 TREATMENTS® Geurenreis*
21:00 Reguliere opgieting

*De TREATMENTS® Geurenreis bedraagt € 2,95 p.p. Zowel online te reserveren als bij de receptie.
O.b.v. beschikbaarheid.

Geurenreis TREATMENTS®


Maak kennis met deze bijzondere opgietsessie. Reis mee naar droombestemmingen en kom even helemaal tot rust. Al jouw zintuigen worden geprikkeld door de geuren, cultuur en muziek uit deze verre landen. Tijdens de start van de Treatments Geurenreis ontvang je een speciale saunacrème op jouwhuid waarmee je de geurbeleving optimaal kunt ervaren en welke jouw huid laat stralen. De sessie eindigt met een kleine versnapering passend bij de gekozen Geurenreis. 

Treatments Geurenreis

  • Verfrissende TREATMENTS® opgieting
  • Beschikbaar voor slechts €2,95
  • Duur: 15 minuten

Vanaf 2. 95p.p.

Reserveren Meer info