Dagje Wellness bij Elysium


Ontdek hoe fijn een dagje wellness is. Laat het jezelf aan niets ontbreken en ga een dagje offline. Geniet van alle sauna's, baden en kom helemaal tot rust. Pak jouw moment van ontspanning tijdens jouw saunadag bij Elysium.

Reserveer jouw dagje wellness

Waan jezelf in een andere wereld

Waar het bezoek aan een hamam een vast ritueel is. Stap door onze zware, bewerkte deur de Arabische sferen in. De bijzondere hamamruimte van Elysium bied je op verschillende manieren een hamambelevenis. Ontdek de hamam als een do it yourself ritueel of stap het hamambad in. Wat je ook kiest, je verlaat de marmeren hamam ruimte gegarandeerd stralend als nooit te voren. 

De wondere wereld van wellness

Trakteer jezelf op de luxe van een echte mini-vakantie. Kom naar Elysium voor het ultieme dagje wellness. We beschikken over alle faciliteiten voor een uitgebreid dagje wellness. Ervaar de hitte in onze sauna's, duik in onze verfrissende baden en sluit de dag heerlijk tafelend af in onze restaurant. Alle elementen voor een perfect dagje wellness vind je bij Elysium in Bleiswijk! 

Speciaal voor jou geselecteerd

Boek een behandeling bij jouw arrangement of sauna entree. Zo is jouw dagje uit een perfect moment om volledig tot rust te komen. Ga eens een dagje offline en geniet van al het moois.

Hot- coldstone massage

Vanaf 44. 95p.p.

Meer info Reserveren

Klankschaal ritueel

6. 95p.p.

Meer info Reserveren