Koude baden


Naast de warme baden heeft Elysium ook een koud bad. Stap in het dompelbad en ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness. Natuurlijk heeft het wellnessresort ook andere afkoelmogelijkheden.

Het Dompelbad

Zonder afkoelritueel is jouw rondje sauna niet volledig. Daarom vind je bij Elysium verfrissende dompelbaden. Na het afspoelen onder een van de douches kan je je onderdompelen in het dompelbad. Durf jij het aan?

Het Dompelbad

Een dompelbad is een koudwaterbad met als doel je lichaam laten afkoelen. Je lichaamstemperatuur is hoog opgelopen en met een koudwaterbad kan je lichaamstemperatuur worden teruggebracht. Nadat je de saunacabine hebt verlaten en wat bent afgekoeld door een douche of de buitenlucht kan je voor een echte oppepper het dompelbad in gaan.

Meer afkoelmogelijkheden

Afkoelen is tijdens jouw dagje wellness erg belangrijk. Nadat je uit een saunacabine gaat moet je lichaam de temperatuur kwijt. Ga je direct door naar de volgende saunacabine, dan heb je kans op hoofdpijn en benauwdheid. Bij Elysium zijn verschillende manieren om af te koelen.

Stortemmer

Buiten

Douche

Beleef meer

Naast onze koude baden hebben we ook een aantal warme baden waar je tussen de saunarondes door heerlijk in kan ontspannen. Ontdek ook welke sauna's jij kan uitproberen tijdens een dagje wellness bij Elysium.