Warme baden


Laat je verrassen door de diversiteit aan warme baden bij Elysium! Probeer tijdens jouw dagje wellness baden met verschillende temperaturen en geuren. Ontdek hier de meest populaire baden en alle andere verwarmde baden.

EB Faciliteitenpagina icons warme baden

Meest populaire baden

Dit zijn de meest populaire baden van Elysium! Dobber heerlijk rond in het Zoutwaterbad of breng een bezoekje aan het Hamam bad in de mooiste Hamam ruimte van Nederland. Vergeet vooral niet te relaxen in het 1001 nacht bad, een ware verademing waar je helemaal tot rust komt. 

1001 nacht bad

Een ware verademing is het onlangs vernieuwde 1001 nacht bad. Geef jezelf over en dwaal helemaal af tijdens jouw ontspanmoment. Geniet van de prachtige lianen en waan jezelf even in jouw eigen fantastiewereld. 

Hamam bad

Ervaar dit bijzondere Oosterse reinigingsritueel en combineer een doe-het-zelf Hamam met een bezoekje aan het heerlijk aangename Hamambad. Met de aangename temperaturen en geweldige sferen kan je heerlijk relaxen.

Zoutwaterbad

Door de hoge concentratie zout blijf je drijven! Dit werkt niet alleen ontspannend, het is een ware beautybehandeling voor de huid. Geniet in het aangename verwarmde Zoutwaterbad met een temperatuur rond de 35°C.

Ontdek alle verwarmde baden

Het resort heeft zowel binnen als buiten verschillende baden. Bekijk hier alle verwarmde baden en waan jezelf even in een andere wereld.

EB Faciliteitenpagina icons warme baden

Zoutwaterbad

1001 nacht bad

Laguna

Verwarmd buitenbad

Whirlpools

Jetstreambaden

Spiritueel bad

Ontspanbaden

Hamam bad

Beauty zwembad

Voetenbad

Beleef meer

Naast de verwarmde baden zijn er ook koude baden. Je lichaam moet ook afkoelen tijdens een dagje wellness, daarom kunnen koude baden niet ontbreken! Ontdek ook onze andere faciliteiten waar je helemaal tot rust kan komen.