Sauna's voor beginners


Ga je voor het eerst naar de sauna of misschien niet zo vaak naar de sauna? Beleef dan alle sauna's voor beginners. Speciaal voor jou als gast geselecteerd vanwege de temperatuur. Ontdek ook de meest populaire sauna's voor beginners.

Deluxe Faciliteitenpagina icons beginners

Meest populaire sauna's

Er zijn meerdere sauna's met een temperatuur tot en met 65°C. Deze sauna's zijn zeer geschikt voor een beginnend saunabezoeker vanwege de lage temperaturen. Tijdens je bezoek aan het resort zijn deze bijzondere sauna's zoals de Dennensauna en het Turks stoombad zeker de moeite waard! 

Dennensauna

Deze sauna staat in de Tuin van Bezinning waar je heerlijk tot rust kan komen onder het genot van de ontspannende geur van dennennaalden. Deze frisse geur verlicht de ademhaling. Deze saunacabine heeft een temperatuur rond de 60°C. 

Turks stoombad

Door de lage temperatuur in het Turkse stoombad voelt de omgeving mild aan. Omdat de warme stoom wel direct je huid aanraakt ga je zweten en zo word je huid tot diep in de poriën gereinigd. Een stoombad is goed voor je lichaam en hierdoor kan je goed ontspannen.

Alle sauna's voor beginners

Beleef alle sauna's met lage temperaturen. Speciaal voor jou als beginner zijn deze faciliteiten geselecteerd. Zo kan je lichaam rustig wennen aan de temperatuurwisselingen. Je hebt maar liefst keuze uit 8 verschillende saunacabines tot en met 65°C. 

Deluxe Faciliteitenpagina icons beginners

Beleef meer

Bekijk ook de sauna's met hogere temperaturen. Kies voor een sauna voor gevorderden met een milde temperatuur. Ga je vaker naar de sauna? Bekijk dan de heetste sauna's van het resort bij de sauna's voor experts. Stap in één van de prachtige baden tussen de sauna rondes door en klets gezellig bij in één van de restaurants.