Sauna's voor gevorderden


Ontdek de sauna's met een milde temperatuur tussen de 70 en 75°C. Verwarmde saunacabines waar je optimaal kan relaxen. Bekijk alle sauna's voor gevorderden en ontdek de meest populaire sauna's voor gevorderden. Beleef ze allemaal tijdens jouw bezoek! 

Faciliteitenpagina icons gevorderden van Elysium

Meest populaire sauna's

Ga je wel eens naar de sauna? Dan zijn deze saunacabines zeker wat voor jou! Vanwege de milde temperatuur in de saunacabines kan je hier perfect ontspannen. Beleef tijdens jouw bezoek aan het resort de bijzondere Russische banja of de prachtige Zoutsteensauna.

Zoutsteensauna

Deze milde sauna met een gemiddelde temperatuur van 70°C kan je vinden in de tuin van Elysium. Hier kan je heerlijk ontspannen en relaxen. Deze ruim opgezette sauna is omringt door vele zoutstenen. Deze zoutstenen geven energie en hebben een positief effect op je ademhaling en spijsvertering.

Russische banja

Voor de bouw van deze Russische banja zijn speciaal geschoolde ambachtslieden uit Rusland overgekomen! De Russische banja kenmerkt zich door een hoge luchtvochtigheid, wat de luchtwegen opent. Een oven verwarmt de stenen en zorgt voor een relatief lage temperatuur rond de 75°C. In de saunacabine is rustgevende, Russische muziek te horen.

Alle sauna's voor gevorderden

Ontdek alle sauna's met een milde temperatuur. Deze saunacabines zijn speciaal geselecteerd wanneer je wel eens naar de sauna gaat. Je lichaam is gewend aan de temperatuurwisselingen. Als je vaak naar de sauna gaat zijn deze sauna's uiteraard ook geschikt. Kies voor pure ontspanning in één van de sauna's met een gemiddelde temperatuur tussen de 70 en 75°C.

In verband met renovatiewerkzaamheden is de Romantische sauna gesloten. Kom ontspannen in een van de vele andere sauna's.  

Faciliteitenpagina icons gevorderden van Elysium

Kruidensauna

Amethist sauna

Havana sauna

Zoutsteensauna

Romantische sauna

Marrakech sauna

Lichtsauna

Ricola sauna

Luistersauna

Heksensauna

Kristalsteensauna

Panorama sauna

Sandelhoutsauna

Russische banja

Beleef meer

Bekijk ook de sauna's voor beginners met een lagere temperatuur, ideaal om jouw saunadag met te starten. Of bekijk de warmste sauna's, speciaal geselecteerd voor onze experts. Zwem een rondje in één van de baden of stap een verwarmde whirlpool in. Kies een smakelijk gerecht in één van onze restaurants en kom helemaal tot rust.