Sauna's voor experts


Kom tot rust in de warmste sauna's van het wellnessresort. Ga je regelmatig naar de sauna, ontdek dan de sauna's voor experts. Bekijk de meest populaire sauna's voor experts met hoge temperaturen en geniet van deze bijzondere saunacabines. 

Deluxe Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

Is jouw lichaam gewend aan de temperatuurwisselingen? Dan zijn deze bijzondere warme saunacabines zeker wat voor jou! Ontdek de prachtige Duinsauna verscholen in de duinen of bleef een Opgieting in de Opgietsauna voor die éxtra saunabeleving. 

Duinsauna

In de prachtige tuin van Elysium ligt deze ruime sauna in de duinenrij verscholen. Het feit dat de sauna zich onder het duin bevindt, geeft de ruimte een speciale sfeer. De sauna heeft een pittige temperatuur van ongeveer 80°C. 

Opgietsauna

In de Tuin van Bezinning staat ook de Opgietsauna. In deze sauna worden dagelijks verschillende rituelen verzorgd. Wanneer er geen ritueel plaatsvindt kan je hier uiteraard heerlijk genieten in alle rust van een temperatuur van 80°C.

Alle sauna's voor experts

Ga jij met regelmaat naar de sauna? Dan is jouw lichaam gewend aan de hoge temperatuurwisselingen en kan je genieten in één van deze saunacabines. Ontdek de sauna's met een temperatuur boven de 80°C en ervaar die ware saunabeleving. 

Deluxe Faciliteitenpagina icons experts

Beleef meer

Naast de warme saunacabines zijn er ook sauna's met lagere temperaturen. Ontdek de sauna's voor beginners en de gevorderden en bekijk de sauna's voor de start van jouw wellness dag. Klets gezellig bij in één van de whirlpools of zwem een rondje in één van de baden. Rust uit in het restaurant onder het genot van een smakelijk drankje, hapje of complete maaltijd.