Wellnessresort Elysium, 3 juli 2019

9 redenen om deze zomer naar Elysium te gaan


De zomervakantie staat voor de deur. Een saunadag bij Elysium kan daarom niet ontbreken. Ga jij voor Hot or Cool? Ontdek 9 redenen om een dagje naar Elysium te komen.

Tip 1: Uitrusten in de baden
Elysium heeft verfrissende en warme baden. In de zomer kan je heerlijk drijven in het Zoutwaterbad, bubbelen in de Bubbelbaden, zwemmen een rondje in het Buitenbad en dompel jezelf onder in het Dompelbad.

Bezoekers relaxen in het zoutwaterbad van Elysium

Tip 2: Raak de warmte kwijt door het zweten in de sauna
Warm op in de sauna's op een heerlijke zomerdag. Door het zweten worden afvalstoffen beter afgevoerd, zorgt voor een betere doorbloeding van het hele lichaam en je spieren ontspannen door de warmte. Ontdek de prachtige Kristalsteensauna en waan je even in een sprookje in de Heksensauna.

Bezoekers liggen op de ligbanken bij de Heksensauna van Elysium

Tip 3: Streeploos bruinen
Tijdens jouw dagje zomerwellness kan je streeploos bruinen op de ligweide. Zo heb je geen last meer van strepen van je badkleding! Lees een boek op een ligbed, kom tot rust in één van de verschillende hangmatten of loop een rondje door de prachtige Tuin van bezinning

Tuin | Elysium

Tip 4: Ontspan met een heerlijk ritueel
Maak jouw dagje zomerwellness compleet met een geweldige beleving. Unieke groepsrituelen worden dagelijks aangeboden die tijdens jouw saunadag niet kunnen ontbreken. Waan jezelf in een andere wereld tijdens een Uyuni Beleving, Rozenritueel en koel af met een TREATMENT® Geurenreis Cooldown

Treatments Uyuni Pakking | Wellnessritueel

Tip 5: Sneak Preview restaurant PUUR vernieuwd!
Restaurant Puur wordt momenteel volledig gerenoveerd. Een compleet
 nieuw concept speciaal voor onze gasten. Medio juli zal het nieuwe restaurant geopend worden. Laat je verrassen tijdens jouw dagje zomerwellness met prachtige gerechten. 

Deze pagina is offline gegaan

Tip 6: Ontdek het zonnige en schaduwrijke terras
Neem tijdens jouw dagje wellness de tijd om goed uit te rusten met een lekker drankje, hapje of hele maaltijd op het terras. Kies voor een plekje in de zon of in de schaduw voor wat verkoeling. Alles is mogelijk bij Elysium! 

Gasten lunchen op het terras

Tip 7: Perfecte cooling down
Een belangrijk onderdeel van een saunadag is afkoelen, helemaal tijdens de zomer! Jouw lichaam moet de hitte kwijt kunnen, daarom biedt Elysium verschillende mogelijkheden voor een perfecte cooling down. Ontdek het grote Dompelbad in de tuin, stap onder een Neveldouche, ga onder een stortemmer staan of neem een verfrissende douche. 

Een mevrouw staat onder een koude douche van Elysium

Tip 8: Maak van jouw dagje wellness een minivakantie
Verleng jouw dagje wellness met een overnachting in de omgeving. Zo kan je optimaal gebruik maken en helemaal tot rust komen. Er zijn verschillende accommodaties in de omgeving waar je een overnachting kan reserveren.

Een mevrouw staat in het zwembad van Elysium

Tip 9: Voordelige Summerdeals
Kies voor een Summerdeal voor een voordelig dagje wellness bij Elysium.
 Deze pagina is offline gegaan

Deze pagina is offline gegaan

Deze pagina is offline gegaan